Løkken eller Skagen

Løkken i Danmark

Der er mindre end to måneder til jul og alle er bare ved at gå til af glæde: Julekalendere, juleshows og julefrokoster. Det er, hvad der er i vente. Og du gider simpelt hen ikke. Jo, det der med julekomsammen i firmaet plejer faktisk at være ret hyggeligt. Men det der ræs med snaps og sild til frokost, det har du det svært med. Ligesom du også har svært ved selve julen. Du danser ikke om juletræer. Du har ingen, du skal give julegaver. Du har kun dig og hunden.

Der skal hygges

I skal da også hygge jer. Lidt ekstra god mad – måske en ekstra økoflæskesteg til deling? Og en masse lange gåture. Du har planer om, at I skal gå rigtigt lange ture. Men nej, flere planer har du sådan set ikke. Du skal bare sørge for at holde dig selv ren, mæt og varm. Ret uinteressante planer. Men sådan er det bare. Skal du virkelig slå dig til tåls med det? Kunne du ikke finde på noget lidt mere spændende? Du begynder jo at kede dig nede i parken allerede efter 20 minutters gåtur – så hvordan tror du, din hund har det?

Hvad med at tage ud i det smukke, danske landskab og opleve det? Jo, der er smukt i Danmark – også i regnvejr og ved juletid. Det er ikke nødvendigt at vente på, at det bliver sommer, hvor lyse aftener og grønne landskaber kalder.

Lej et sommerhus i Løkken

En ruskende vind ved Vesterhavet kan faktisk være årsag til, at du lige pludselig finder ud af at Vestjylland er utroligt smuk. Måske ikke romantisk og blid. Men smuk. Stærk. Robust og krævende. Det er flot. Og ja, du skal såmænd ikke bruge ret mange penge på at få sådan en oplevelse.

Hvad med at leje et sommerhus oppe i Løkken?  Løkken ligger i det nordlige Vestjylland – lige ud til kysten. Så her har du og din hund muligheder for at gå rigtigt lange ture langs strandene. I har mulighed for at lege ’pind’. Du kan samle sten og kaste dem i havet. Du kan få fyldt lungerne med frisk havluft. Og ja, der er ikke så langt til Aalborg, hvor der er gode shopping muligheder. Aalborg er forresten en af Danmarks største byer, så hvis du savner København, kan du altid finde adspredelse derinde.

Skagen er også en mulighed

Du vil dog nok finde ud af, at du ikke kan nå at komme til at savne København. Der vil være så mange andre steder, du kan besøge og udforske – fx så ligger Skagen jo ikke så langt væk. Jo, det er et sted, hvor mange turister kommer. Men de kommer mest om sommeren. Så brug du chancen nu til at udforske steder, hvor du ellers ikke ville bryde dig om at opholde dig. Skagen, Løkken, hele Vestjylland.

Du skal bare booke et sommerhus nu. Eventuelt i julen. Du kan nå det endnu. Efterspørgslen er ikke så stor. Du vil komme tilbage hertil med fornyet energi – og en masse spændende oplevelser, som du kan fortælle dine søde, men julefede, kollegaer om.

Scroll to Top