Frederiksbergs bedste låsesmed?

keys on hand

Det er ikke så længe siden, at I flyttede ind i den flotte gamle lejlighed ude på Frederiksberg. Den tilhørte din mor. Nu har du arvet den. Hun er væk. Sidder nok et sted oppe i himlen og glæder sig over, at du ikke vil sælge lejligheden og flytte over i et af de der topmoderne komplekser ude på Amager. Du kan mærke, at hun smiler til dig fra sin pude oppe på skyen. Og du er glad for, at I besluttede at flytte ud på Frederiksberg. Det er jo et fint sted at bo. I har en adresse, som mange mennesker vil betale mange penge for at bo på.

Nøgler og sikkerhed

I har dog en masse små opgaver foran jer, nu hvor I er flyttet herud: Lejligheden skal sættes i stand, så den lever op til jeres krav. Det involverer et nyt toilet og bad. Og et nyt køkken. Det vil betyde, at der skal rives en væg ned, så I får mere plads både på badeværelset og i køkkenet. Det skal nok gå. Det handler bare om at få det hele koordineret med håndværkerne.

Men hov, der er noget du lige glemmer: Din mor havde faktisk besøg af håndværkere for mindre end et år siden. Hvor er den nøgle, hun gav dem, så de kunne komme ind og få malet i hendes stue? Det har du ingen anelse om. Og derfor bør du få skiftet låsene til jeres nye bolig ud – hurtigst muligt.  Du skal finde en billig låsesmed på Frederiksberg, der kan komme hurtigst muligt og udføre dette arbejde. Det behøver ikke at tage dagevis. Du skal bare være sikker på, at ingen andre end dig og din partner har adgang. Du ved nemlig ikke, hvem din mor har givet nøgler til lejligheden til. Der er en risiko for, at en af nøglerne er faldet i de forkerte hænder. Så få skiftet låsene hurtigst muligt.

Vær altid forsigtig

Og så skal du selvfølgelig sørge for, at I ikke selv giver nøgler til håndværkerne, der skal lave forbedringerne i lejligheden, nu hvor I lige har fået skiftet låsene til hoved- og trappedøren. Gør I det, så løber I risikoen endnu en gang – og det er jo lidt dumt, ikke? Du behøver ikke at finde den låsesmed, der har de bedste referencer. Alle låsesmede på Frederiksberg har kendskab til tjek af låse og udskiftning af dem. Tro ikke, at de ikke holder sig opdateret med hensyn til sikkerhedslåse og låsesystemer.

Brug gerne en billig låseservice

Derfor kan du med sindsro henvende dig til en billig låsesmed. Og du vil altid få god service. De ved, at du er afhængig af deres vurdering. Og de vil selvfølgelig hellere end gerne have en kunde mere. Nu sidder du måske og tænker, at det vil da være fornuftigt først at få skiftet låsene, når forbedringerne er lavet. Det er en forkert tankegang. Du ved ikke, hvad der kan ske – og derfor skal du sørge for at beskytte din bolig og acceptere, at du muligvis er nødt til at skifte låse to gange i løbet af den nærmeste fremtid.

Scroll to Top