Møde i Lillerød?

Nordsjællands Konferencecenter i Allerød / Lillerød

I morgen skal du til møde i Nordsjælland. Du glæder dig til mødet. Det er din chance. Du skal nemlig møde to mulige investorer. Du har sendt dem en plan for din nye idé. De har svaret dig og beder om et møde, hvor de kan stille alle de uddybende spørgsmål, som de har. Faktisk sendte du din plan til 7 mulige investorer. Men kun to har svaret. Og det er dem, du skal møde i morgen. I har brugt ret lang tid på at finde et tidspunkt, der er passende for alle. Du var slet ikke klar over, hvor svært, det kan være at arrangere et møde med investorer. Men det ved du alt om nu. Det var jo dig, der skulle arrangere mødet.

Unikke faciliteter

Du fandt dog ret hurtigt nogle fantastiske mødelokaler i Lillerød. Eller Allerød. Du fandt faktisk et helt konferencecenter. Men det har du jo ikke brug for. Du og dine potentielle investorer skal jo ikke stå og holde oplæg for hinanden. I skal diskutere din plan og din virksomheds potentiale. Og du skal overbevise investorerne om, at du kan alt, hvad de mener, du skal kunne, så de føler, at de laver en god investering.

Efter en del tid ved din skærm har du så fundet et mødelokale i Allerød, som ser godt ud. Det er hverken for  stort eller for lille. Det har whiteboards. Der er audiovisuelle hjælpemidler. Der er gratis Wi-Fi. Og ja, du har også fået en aftale om sådan tre små mødepakker. Du har selv sammensat menuen. Godt nok inspireret af, hvad konferencecenterets kok anbefalede. Men det var dig, der besluttede den endelige menu til frokosten.

Styr på det hele

Lige nu ligger du så i din seng. Sommerfuglene flyver rundt i maven. Dine tanker kredser om mødet i morgen. Selvom du ved, at du har fundet de bedste mødefaciliteter i Allerød, så er du alligevel nervøs. Dit liv afhænger af mødet i morgen: Får du overbevist de to mulige investorer om, at din idé er excellent, så kan du fortsætte. Får du dem ikke overbevist, så må du ud og finde nye potentielle investorer igen.

Derfor ligger du nu og tænker på alle de ting, som du måske ikke lige fik afklaret med chefen for konferencecenteret: Hvornår skal der serveres frisk kaffe og frugt. Hvornår skal I have frokost. Hvor længe kan du råde over mødelokalet.
Bare rolig nu. Tag en dyb indånding. Det skal nok gå godt. Og husk, at de der mennesker, der arbejder til dagligt i konferencecenteret, ikke er uerfarne.

Tværtimod. De har mere erfaring end du har. De ved, hvordan de skal modtage dine investorer. De ved, hvornår det er passende at bryde ind i en diskussion for at få placeret kander med friskbrygget kaffe – og fade med frugt eller chokolade. De ved også, at du har meget på spil. Så: Sørg nu for at få en lang og god nats søvn. Du skal bruge din energi fornuftigt i morgen. Ikke på at bekymre dig om frisk kaffe og morgenbuffet til investorer.

Scroll to Top