Ny bil – hurra!

Kvinde lykkelig for sin nye bil

Så kom den endelig. Bilen. Du har ventet på den i 10 måneder. En splinterny bil holder nu ude i carporten. Du er glad. Den er fin. Du har da også kørt de første 500 km i den – for lige at lære den at kende godt. Herligt. I bliver klar til at kunne køre på ferie til sommer. Men inden da – og heldigvis er der lang tid endnu – så skal du altså huske at få bilen til service. Bare sådan et ’begyndertjek’. Du er fornuftig. Men der er en lille ting, du har glemt:

Glem ikke rustbeskyttelse

Det er, at du også skal have din nye bil til undervognsbehandling. Jo, det er rigtigt nok. Du skal altid sørge for, at din bil bliver undervognsbehandlet inden for det første års tid. Og det er der en god grund til. Hvis du ikke gør det, så kan du risikere at forsikringen ikke dækker, hvis du opdager, at der er begyndt at gå rust i bilen. Du skal huske at nærlæse forhandlerens garanti. Ofte vil du nemlig se, at forhandleren ikke forlænger garantien imod rust.

Så: Find et servicecenter, der kan behandle din bil imod rust – også selvom den er splinterny. Du sørger dermed for, at bilen får en meget længere levetid. Og skal den ikke have det, så sørger du for, at værdien af den holdes oppe. Du skal derfor finde det servicecenter, som giver den bedste undervognsbehandling på Fyn.

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

Du spørger så om, hvad den bedste undervognsbehandling er. Godt spørgsmål. Det er den behandling, der får din bil til at kunne modstå kilderne til rust længst muligt. Men det er også den behandling, der ikke skader miljøet. Derfor bør du lede efter et servicecenter, der anvender Tectyl i behandlingen. Tectyl er nemlig det bedste middel imod rust. Og det kan i dag fås i en miljøvenlig udgave.

Når vi tænker på undervognsbehandlinger, så tænker vi sjældent på de produkter, som anvendes til selve behandlingen. Vi tænker oftest bare på, at bilen skal sikres og beskyttes imod rust. Men vi bør tænke på, at miljøet skal beskyttes – og det betyder, at vi også skal tænke på de produkter, der bruges til undervognsbehandling. Tectyl, som er et firma, producerer faktisk et rustbeskyttelsesmiddel, som er miljøvenligt, idet det nye produkt er baseret på fedt – og ikke olie. Det nye middel indeholder ikke opløsningsmidler eller den slags farlige kemikalier og det stinker heller ikke. Så det er ideelt.

Lokal Tectyl-center i Odense

Søg eventuelt på nettet efter ”Tectyl i Odense” og find det servicecenter, der har produktet. Det bør ikke være svært. Og du kan sikkert finde flere servicecentre, der bruger dette produkt, når de behandler undervognen på din bil. Det koster måske lidt mere, end du egentlig har lyst til at betale. Men du kan være fuldkommen sikker på, at behandlingen med dette produkt sker på forsvarlig vis – og efter de regler, som Teknologisk Institut og FDM anbefaler. Så dine penge er givet godt ud. Og så nyder du i øvrigt også godt af, at servicecenteret vil give dig mindst fire års garanti.

Scroll to Top